Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere vores behandlinger med hinanden, opnår du en endnu større og bedre effekt.

Er du top motiveret og du har et stort ønske om en bedre livsstil? – Så er det lige nu du skal slå til – for dette nye forløb har aldrig tidligere været tilgængeligt i Danmark. Det giver SÅ meget mening, at kombinere de nyeste teknologier med støttende behandlinger. Vi har forskellige kombinationsbehandlinger. Du er velkommen til at bestille tid til gratis konsultation

2 eksempler på behandlingsforløb

Slankepakke 1

Infrarød Sauna

Du skal slappe af i 55 minutter i vores Infrarøde Sauna, Forbrænd op til 500 kcal med denne fantastiske behandling. Varmeenergien virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende, og øger kroppens forbedring af immunforsvaret, blodcirkulationen og stofskiftet. Mens du ligger og slapper af, forbrænder du kcal. og din krop arbejder på højtryk med udrensning.

Cryosauna

Du skal samme dag have en Cryobehandling. Et kontrolleret vinterbad ved lav temperatur på ca. 140 minusgrader, så du mærker ikke ubehag på samme måde, som hvis det var iskoldt vand. Kalorieforbrændingen pr. behandling er her ca. 600- 800 kalorier pr. gang, som du forbrænder hen over 48 timer. Selve behandlingen varer kun i 3 minutter.

Fedtfrysning

Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk behandling, hvor man via særlig applikation fryser fedt væk, ved at nedkøle fedtcellerne til minus 10 grader i et givent område på kroppen. Ved denne temperatur krystalliserer fedtcellerne, hvilket resulterer i, at fedtcellerne dør og udskilles gennem lymfekanalerne. Nedbrydning af fedtceller løber over flere uger, og behandlingsresultater ses oftest efter 8 til 12 uger.

Kompressionsmassage

Den fjerde behandling, som hjælper dig i dit slankeforløb er lymfe- og kompressionsmassage. Her ligger du igen og slapper af og denne gang er det 60 minutter som behandlingen varer. Her opnår du en væsentlig reduktion af væske, øget blodomløb, øget vægttab, mindre cellulite.

 

MUSCULPTING Pro

Ved en enkelt behandling på 40 min. sørger Musculpting for at dine muskler arbejder koncentreret med 20.000 sammentrækninger. Det svare til 20.000 mavebøjninger, squats eller armbøjninger, hvilket er svært at opnå ved alm. Styrketræning.
Muskelsammentrækningerne forøger muskelvæksten med gns. 16% og reducere fedtvævet med gns. 19% i det behandlede område ved et forløb på 8 behandlinger.

Tony’s GYM

Man til Tors kl. 16.45 eller 18.00
Lørdag kl. 09.00 eller 10.15

Træningen, som er varierende fra gang til gang, er en blanding af mobilitetstræning, funktionel træning & boksning.
Da vi træner i små grupper (max 8 personer) hver gang, bliver du en del af en sammentømret gruppe, hvor vi støtter og motiverer hinanden. Fordelen ved små hold er, at der er tid og mulighed for at have fokus på, at alle laver øvelserne korrekt – næsten som 1–1 personlig træning.
Du kan være med uanset niveau og fysisk form.

TLF. 91544545

info@larbach.dk

www.larbach.dk