Fedtfrysning

Effektivt, hurtigt og smertefrit

Mange har stor glæde ved at få fedtfrysningsbehandling, da behandlingen giver et permanent resultat og er langt mere skånsom end en klassisk fedtsugning. Fedtfrysninger er i løbet af de sidste par år blevet en af de mest udbredte metoder til at komme uønskede fedtdepoter til livs. Klinik Larbach tilbyder fedtfrysning med X-Freeze teknologi, der er af højeste kvalitet. Fedtfrysning – også kaldet Cryo Lip – er godkendt som behandling af amerikanske FDA.

Hvad er fedtfrysning og hvordan virker det?

Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk behandling, hvor man via særlig applikation fryser fedt væk, ved at nedkøle fedtcellerne til minus 5-10 grader i et givent område på kroppen. Ved denne temperatur krystalliserer fedtcellerne, hvilket resulterer i, at fedtcellerne dør og udskilles gennem lymfekanalerne. Nedbrydning af fedtceller løber over flere uger, og behandlingsresultater ses oftest efter 8 til 12 uger.
20-25% af de behandlede fedtceller vil ultimativt blive udskilt. Se fedtfrysning før og efter billeder nedenunder.

Hvordan foregår en behandling?

Fedtfrysningsbehandling udføres med vores X-Freeze maskine, der er af højeste kvalitet og udstyret med fire påsætningsarme til effektiv og alsidig behandling. Ved behandlingens start påsættes applikatorerne omhyggeligt de ønskede områder. Der mærkes et let træk og kort efter genfindes velbehag. Fedtfrysningsmaskinen starter med en opvarmning til temperatur på 42 grader i nogle få minutter før der nedkøles, da dette giver en større temperaturforskel, hvilket har vist sig at give de bedste resultater.

Behandlingen er af ca. en times varighed, hvor du roligt kan slappe af. Ved afsluttende behandling afmonteres applikationerne, hvorefter vi masserer det behandlede område for at øge blodgennemstrømningen og dermed blodcirkulationen.

Fedtfrysning: Fup eller fakta?

Fedtfrysning er en forholdsvis ny teknologi. Tilbage i 2005 fandt forskere, der forskede fedme ved Harvard Universitet, denne alternative behandling i samarbejde med læger fra Massachusetts General Hospital. Efter nogle år med forskellige afprøvninger i praksis samt mere forskning blev den første Kryolipolyse-anordning bygget i 2009. Metoden blev godkendt af FDA og EU i 2010.

Er fedtfrysning farligt?

Man har ved forskning og undersøgelser fundet ud af, at hvis man udsætter et bestemt område eller punkt på kroppen for nedkølingen, er det kun fedtcellerne, som bliver påvirket af dette. Derfor tager hverken væv eller andre celler i kroppen skade af nedkølingen, og det er også én af grundene til, at der er meget få, for ikke at sige næsten ingen, bivirkninger ved fedtfrysning. Du kan umiddelbart efter behandling fortsætte dagen som planlagt.

Der kan dog forekomme mindre blå mærker og let rødme ved bestemte områder, og du kan opleve let ømhed i dagene efter. Mave området kan være en anelse mere udsat end andre områder, og en summende fornemmelse kan forekomme op til 8-10 dage efter behandling. Vores veluddannede behandlere vil give dig de relevante informationer, før behandlingen går i gang.

Hvor mange fedtfrysningsbehandlinger anbefales?

Antallet af behandlinger du har brug for, kommer helt an på din krop og fedtdepoter. Har du små fedtdepoter, kan én enkelt behandling nogle gange være nok. Det kommer også an på hvordan din krop reagerer på behandlingen. Hvis du ønsker at reducere fedt på et større område, kræver det flere behandlinger. Tag kontakt til Klinik Larbach, hvor vi sammen kan skræddersy et forløb til dig efter dit eget ønske. Hos os får du gratis Lymfe- og kompressionsmassage, som optimerer dit resultat med op til 30-40%

Klinik Larbach – Din sikkerhed

Vi går op i sikkerhed og dit velvære. Derfor har vi valgt at bruge X-Freeze maskinen, som er håndlavet i Tyskland af et velrenommeret familiefirma, som i adskillige årtier har udviklet og været teknologisk førende på området. Kvalitet, sikkerhed og resultater er i fokus, og sikrer dig den bedste oplevelse med fedtfrysning hos os.

Priser på fedtfrysning

Permanent fedtfrysning – Kryolipolyse Normal
Gratis konsultation til Fedtfrysning 0 kr.
Mave øvre eller nedre – 1 påsætning 1.950 kr.
Dobbelt hage – 1 påsætning 1.950 kr.
Mave øvre og nedre – 2 påsætninger 2.500 kr.
Sideben / kærlighedshåndtag (begge) – 2 påsætninger 2.500 kr.
Ridelår (begge) – 2 påsætninger 2.500 kr.
Mormor arme (begge) – 2 påsætninger 2.500 kr.
Knæ (begge) – 2 påsætninger 2.500 kr.
BH-deller, eller mandebryster  – 2 påsætninger 2.500 kr.
Valgfri 3 påsætninger 3.000 kr.
Valgfri 4 påsætninger 3.500 kr.

Fedtfrysning – også kaldet Cryo Lipo – er godkendt som behandling af amerikanske FDA og anses af Sundhedsstyrelsen som en sikker behandling.