Kompressionsmassage – Lymfedrænage

Et godt helbred kræver et velfungerende lymfesystem

Du kan lindre spændinger og væskeophobninger i kroppen ved at få en lymfe- og kompressionsmassage. Massagen hjælper kroppen til hurtigere restitution, øger blodgennemstrømning og reducerer ømhed og træthed i musklerne. Hos Klinik Larbach er vi klar til at hjælpe dig med behandlingen i vores nyrenoverede lokaler i Taastrup.

Hvad er lymfe- og kompressionsmassage?

Cirka 70% af vores kropsvægt består af væske. Vores celler lever i væsken og derfor har det stor betydning for vores sundhed, at væsken i kroppen flyder uhindret. Derfor er lymfesystemet en vigtig del af kroppens immunforsvar og er med til at bekæmpe infektioner. I kompressions- og lymfemassage øger man både væske- og blodgennemstrømningen i kroppen med langsomt pulserende pres.

Den specialudviklet trykbølgemassage X-Pression, sætter kroppens stofskifte, lymfesystemet og rensningsprocesserne i bevægelse. Under den behagelige og gavnlige behandling trænger trykbølger ind i de dybere områder af bindevævet, og der opstår en dyb afslapningseffekt. Apparatets kompression komprimerer fødder, ben, mave, balder og hofter udefra i en bølgelignende form og udglatter eventuelle hævelser, der måtte være til stede.

Hvem har glæde af kompressionsmassage?

Alle, der trænger til at blive afspændt, kan få glæde af kompressionsmassage. Massageformen er velegnet til alle, der døjer med væskeophobninger i kroppen forårsaget af skader på lymfesystemet. Vi anbefaler især brugen af kompressionsmassage efter en behandling med fedtfrysning med X-Freeze for at opnå et endnu mere effektivt resultat efter fedtreduktion. Se vores pakkepris for Fedtfrysning og kompressionsmassage her.

Mange har stor fordel af kompressionsmassage efter bl.a. kosmetiske behandlinger, da det oftest giver væske i kroppen. Behandlingen bruges også med stor succes mod cellulite, appelsinhud og for pænere arvæv.

Fordele ved Kompressionsmassage

Den blide og kontrollerede massage er fantastisk for alle, der har brug for at blive afspændt. Her er en række fordele ved at få denne behandling:

  • Afhjælper væskeophobninger
  • Lindrer muskelømhed
  • Restitution efter operation
  • Øger blodcirkulationen
  • Nedbringer restitutionstid
  • Virker afslappende

Klinik Larbach – Din sikkerhed

Vi går op i sikkerhed og dit velvære. Derfor udføres vores behandlinger af veluddannet personale med allernyeste maskiner på markedet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din behandling. Du kan se alle vores behandlinger samt priser her.

Priser på kompressionsmassage

Kompressionsmassage – Lymfedrænage
Normal
Kompressionsmassage 30 min 350 kr.
Kompressionsmassage 60 min 450 kr.
10 klip til kompressions-massage 30 min 2.700 kr.
10 klip til kompressions-massage 60 min 3.500 kr.