Om Klinik Larbach

Velkommen til klinik Larbach, Sport Health Beauty 

 

I Klinik Larbach handler det om at komme ind til kernen og genskabe balance i kroppen for at hjælpe dig med at skabe sundhed og ligevægt. Derfor tilbyder vi en række behandlinger som cryoterapi, fedtfrysning, coolifting og kompressionsmassage. Alle disse behandlinger er med til at igangsætte kroppens naturlige processer, der giver dig naturlige og permanente resultater.

Klinik Larbach er ejet af Annette Bache og Lone Larsen. De blev inspireret af at gå til cryoterapi efterfulgt af fedtfrysningsbehandlinger. ”Vi oplevede en stor virkning af begge dele. Cryo behandlingen har en stor effekt på mine gigtknæ”, siger Annette Bache, som oplever, at inflammationen er forsvundet og får et større boost af energi ved at gå til behandling fast to gange ugentligt. ”Ingen af vores behandlinger er en mirakelkur, og er ikke en erstatning for træning og sund kost. Men det kan fjerne de problemområder, man ikke kan træne væk”, tilføjer Lone Larsen.

Både Annette og Lone er nu certificerede gennem leverandøren. Cryosauna er købt gennem La Concordia, som har agenturet på den eneste Cryosauna, som er Medical Device godkendt i EU.

Klinik Larbach går op i sikkerhed og dit velvære. Derfor udføres alle behandlinger af veluddannet personale med allernyeste maskiner på markedet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til din behandling. Du kan se alle vores behandlinger samt priser her.